Over mij

Over mij

Marketingcommunicatie is mijn professie

Sinds april 1992 zelfstandig ondernemer, na geruime tijd werkzaam te zijn geweest als hoofd publiciteit en verkoopbevordering bij o.a. Prénatal (1973-1983), Blokker (1983-1986) en Peek & Cloppenburg (1986-1992).

Fotografie mijn grote passie

Fotografie mijn grote passie. Al vanaf 15 jaar verwoed amateurfotograaf, in 2005 is fotografie op professionele basis aan de dienstverlening toegevoegd. Kijk hier naar mijn korte bedrijfsvideo

Eén pakket voor content

tonhofstra.nl is gevestigd in Hoofddorp. Biedt ondernemingen zowel professionele (bedrijfs)fotografie als ook marketingcommunicatie, al dan niet in één pakket ten behoeve van het samenstellen van persberichten, folders en complete content voor websites.

Voordeel kleinschaligheid

Snelheid, efficiency, sterk ontwikkeld kostenbewustzijn en originaliteit worden gekoppeld aan een brede en gedegen fotografiekennis en communicatie-ervaringen. Met als resultaat klinkende resultaten bij bescheiden budgetten.

Midden in de maatschappij

Ton Hofstra Fotografie is nauw betrokken bij culturele en sociale ontwikkelingen in Haarlemmermeer en ondersteunt graag met fotografie goede doelen en evenementen. Neem contact op voor de mogelijkheden.